Cheesecake cu zmeura

de elenita in Dulciuri, 12 Mai 2013 | 12024 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru blat

  • 400 gr biscuiti petit beurre
  • 100 gr unt
  • 8 linguri lapte

Pentru crema

  • 200 gr mascarpone
  • 200 gr crema de branza
  • 250 ml frisca batuta
  • esenta de vanilie

Pentru topping

  • 150 grame zmeura
  • 6lg de zahar
  • 2 lg apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu zmeura:

Biscuiti  i-am bagat  la  robot  pana  sau  faramitat si ii amestecam cu cele 8 linguri de lapte si untul topit.
Intr-o  tava  cu  pereti detasabili am  pus biscuiti  si  am  nivelat  usor  cu  dosul  lingurii.
Pana  vom  face  crema  putem  da  la  frigider  tava.

Batem crema de branza cu  mascarponele  si  zaharul  pudra nu  mai  mult  de  3  minutele, dupa  care  adaugam  frisca  batuta  si  esenta  de  vanilie.
Punem crema rezultata peste biscuiti si dam la frigider sau  la  congelator  insa  nu  mai  mult  de  15-20  minute  ,insa  la  frigider  o  putem  lasa  lejer  peste  noapte.
Intr-o craticioara  am  pus  apa si  zaharul sa  dea  putin  in  clocot  dupa  care  am  adaugat  si  zmeura, amestecam  usor sa  nu  se  lipeasca cand  e  putin  inchegata  o  dam  la  rece apoi  o  turnam  peste  prajiturica.

Este foarte  delicioasa  o  recomand  cu  drag.

Pofta  buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu zmeura