Cheesecake cu zmeura

de elenita in Dulciuri, 12 Mai 2013 | 10084 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru blat

  • 400 gr biscuiti petit beurre
  • 100 gr unt
  • 8 linguri lapte

Pentru crema

  • 200 gr mascarpone
  • 200 gr crema de branza
  • 250 ml frisca batuta
  • esenta de vanilie

Pentru topping

  • 150 grame zmeura
  • 6lg de zahar
  • 2 lg apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu zmeura:

Biscuiti i-am bagat la robot pana sau faramitat si ii amestecam cu cele 8 linguri de lapte si untul topit.

Intr-o tava cu pereti detasabili am pus biscuiti si am nivelat usor cu dosul lingurii.

Pana vom face crema putem da la frigider tava.



Batem crema de branza cu mascarponele si zaharul pudra nu mai mult de 3 minutele, dupa care adaugam frisca batuta si esenta de vanilie.

Punem crema rezultata peste biscuiti si dam la frigider sau la congelator insa nu mai mult de 15-20 minute ,insa la frigider o putem lasa lejer peste noapte.

Intr-o craticioara am pus apa si zaharul sa dea putin in clocot dupa care am adaugat si zmeura, amestecam usor sa nu se lipeasca cand e putin inchegata o dam la rece apoi o turnam peste prajiturica.


Este foarte delicioasa o recomand cu drag.



Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MonaMimi 1

12.05.2013, 20:00

MotanLaOale 1

12.05.2013, 20:15

Rocsi 1

12.05.2013, 22:20

Delicios si aromat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake Padurea Neagra