Cheesecake de ciocolata

de gamilici in Prajituri, 6 Sep 2010 | 2560 vizualizari

 

Multumiri Ramonei ca a avut inspiratia de a aduce reviste la plaja!!!

 

INGREDIENTE

  • Pentru baza :
  • 120 g biscuiti de ciocolata (sau normali);
  • 70 g unt;
  • 80 g zahar.
  • Pentru umplutura :
  • 300 ml smantanta+100 g zahar pt frisca.
  • 150 g ciocolata + 50 ml lapte;
  • 1 cutie lapte condensat ( aici e la 395 );
  • 150 g crema de branza dulce;g
  • 4 foi de gelatina incolora.
  • 6 forme sau 1 vas de sticla.  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake de ciocolata:

Pentru baza :


Se zdrobesc biscuitii pe suprafata de lucru ,dupa care se pun intr-un vas. Adaugam untul topit si zaharul si amestecam bine ( eu am pus si putina esenta de rom).


Compozitia se proportioneaza pentru 6 forme ,tasand usor pe deasupra (sau se pune toata intr-un vas de sticla).


Pentru umplutura:


Intai se bate smantana cu zaharul pana se obtine o frisca destul de consistenta.


Apoi topim ciocolata in 50 ml lapte.


Intr-un vas amestecam : laptele condensat, crema de branza dulce, frisca si ciocolata topita.


Foile de gelatina se lasa 2 min. in apa rece , se storc de apa si pe urma se topesc in baine-marie. Adaugam si gelatina peste compozitie de indata ce o indepartam de pe foc ca sa nu se intareasca si amestecam bine.


Asamblare si servire :


In forme, peste biscuiti, se pune cate un polonic din compozitie (sau daca ati facut in vas,se toarna toata compozitia peste bicuiti).


Se orneaza si se lasa la rece cel putin 3 ore.






 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mimmi 1

06.09.2010, 22:25

De-asta vreau si eu ca-i cu ciocolata

Laly 1

06.09.2010, 23:48

Vreau si eu

Ramo81 1

15.10.2010, 01:05

Un deliciu!!! sã mai faci

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake in stil german sau pasca fara aluat