Cheesecake de ciocolata

de Doralinda in Torturi, 8 Iun 2013 | 1535 vizualizari

 

De ce nu si cu ciocolata?! Minunat a iesit! Iar combinatia cu capsuni si frunze de menta, e nemaipomenita, se potriveste perfect!!!!

 

INGREDIENTE

  • 150 gr biscuiti digestivi macinati
  • 30 gr unt topit
  • 500 gr branza crema (gen philadelfia)
  • 50 gr zahar
  • 5 foi de gelatina
  • 200 ml smantana usor batatuta cu mixerul
  • 250 gr ciocolata ptr topit
  • cateva capsuni ptr decor
  • cateva frunze de menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake de ciocolata:

Amestecati intr-un vas biscuitii (care in prealabil i-ati macinat in blender) cu untul si si intindeti apoi intr-o forma cu diametrul 20 cm. Puneti foile de gelatina intr-un vas cu apa rece la inmuiat apoi stoarceti de apa si amestecati gelatina cu 3-4 linguri de apa fiarta. Bateti la mixer crema de branza cu zaharul, adaugati apoi gelatina topita si smantana batuta.


Puneti si ciocolata topita si mai amestecati pana se omogenizeaza. Intindeti crema peste stratul de biscuiti si puneti tortul in frigider ptr cca 4 ore.


Dupa ce s-a racit bine, treceti un cutit de jur imprejurul tavii(e indicat sa folositi un cerc fara fund, si sa asezati stratul de biscuiti direct pe o tava ca atunci cand desfaceti, sa va ramana frumos, ptr ca nu veti putea muta tortul apoi!) si scoateti cercul.


Decorati cu jumatati de capsuni si frunzulite de menta.

 

TIPS-URI

1

Eu nu am avut aceasta branza si am inlocuit cu jumatate de cantitate mascarpone si jumatate cu o branza crema mai acrisoara. Da un gust minunat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

Doralinda 1

10.06.2013, 16:38

Foarte bun e alina

Krystyan Trendy 1

26.11.2013, 17:02

delicios

Doralinda 1

26.11.2013, 19:43

Krysty

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Triple Chocolate Toffifee Cheesecake