Cheesecake marmorat

de mirela0911 in Prajituri, 16 Oct 2011 | 2094 vizualizari

 

Reteta originala e cu blat de biscuiti si alor mei nu prea le place acest gen de blat. Vazand la Andreea (Bitza) un altfel de blat pentru acest gen de praji, am zis sa incerc si eu varianta asta si iata ce a iesit....

 

INGREDIENTE

Pt. blat:

  • 250g faina
  • 125g unt
  • 2 lg zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ou

Pt. umplutura:

  • 500g branza de vaci (se poate si mai mult)
  • 1/4 cup smantana
  • 1/2 cup zahar
  • 1 lgt esenta vanilie
  • 2 oua
  • 100g ciocolata amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake marmorat:

Am pus toate ingredientele pentru blat intr-un bol si le-am framantat bine cu mana. Am format o biluta, am invelit intr-o folie si am dat la frigider pentru 30 minute.


Intre timp, branza se amesteca cu zaharul, smantana si esenta de vanilie bine pana se omogenizeaza. Se adauga ouale pe rand, amestecandu-se bine dupa fiecare. Se ia din aceasta compozitie aprox o cana si se pune deoparte. In restul de branza se adauga ciocolata topita inainte si se amesteca bine.


Aluatul se intinde si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se inteapa cu furculita din loc in loc si se da pentru 5 minute la cuptor. Se toarna umplutura de branza cu ciocolata peste aluat, se niveleaza iar deasupra se pune cate o lingura din compozitia pastrata din loc in loc. Cu un cutit se amesteca usor circular pentru a se imbina cele doua culori.


Se da din nou la cuptor pentru 45-50 minute la 180 grade sau pana trece testul cu scobitoarea. Se serveste rece. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake marmorat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

kamy 1

18.10.2011, 00:05

fff buna

Bucataras Medi 1

01.11.2011, 22:12

ce bun trebuie sa fie.......si eu vreau...............

brunetica 1

05.11.2011, 08:08

delicios incerc si eu reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu brânză şi cremă de fanta