Prajitura cu piscoturi si visine

de ianculubita in Prajituri, 2 Sep 2013 | 3048 vizualizari

 

Am avut un rest de piscoturi si le-am folosit si pe ele la aceasta prajitura delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de piscoturi de sampanie
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g stafide
  • visine
  • 1cana nuci macinate
  • 1ceasca sirop sau zeama de compot
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi si visine:

Pe un platou punem un rand de piscoturi usor insiropate, deasupra frisca batuta, nuca macinata, stafide tinute in apa sau coniac si visine bine scurse. Acoperim cu alt rand de piscoturi, frisca, nuca, stafide si visine pana se termina ingredientele iar deasupra ornam cu frisca.


Eu am avut putine ingrediente si mi-a iesit ce se vede.

 

TIPS-URI

1

aceasta prajitura se poate imbraca cu frisca si se poate servi drept tort sau lasata simpla ca si o prajitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piscoturi si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Corinuta 1

02.09.2013, 13:43

Ce bunaciune de praji!

Aurelia 07_07 1

02.09.2013, 14:16

Arata super

ianculubita 1

03.09.2013, 08:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si frisca