Chesecake cu capsuni

de Pasiune pentru bucatarie in Torturi, 1 Iul 2010 | 1911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Crusta:
  • -300 g biscuiti(petit beurre)
  • -150 g unt
  • -3 linguri lapte
  • Crema:
  • -400 g crema de branza(eu am avut quark)
  • -300 ml frisca lichida
  • -20 g gelatina
  • -150 g zahar pudra
  • -1 kg capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chesecake cu capsuni:

Crusta:biscuiti se pun intr-o punga si se faramiteaza cu sucitorul.Untul se topeste si se pune impreuna cu laptele peste biscuiti si se amesteca bine.Se pune amestecul intr-o forma cu peretii detasabili si se intinde cu ajutorul unui pahar pe fundul tavii.


Se da tava la cuptor 10-15 min pana se rumeneste putin.Dupa ce se scoate din cuptor se lasa la racit.Pe peretii tavii se pun felii de capsuni si pe restul suprafetei capsuni intregi(eu am pus si piersici pentru ca cineva s-a ocupat de capsuni).


Crema:crema de branza se amesteca cu zaharul pudra si cu sosul de la 200 g capsuni si se amesteca bine.Gelatina se hidrateaza in cateva linguri de apa rece,se dizolva si se adauga cremei de branza.La sfarsit se incorporeaza frisca batuta spuma.Crema se pune peste capsunisi se da aprox 3 h la frigider.Se orneaza cu capsuni si frisca!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chesecake cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

nadina73 1

13.10.2010, 15:46

grozav cum de mi-au scapat aceste minunati ale tale5f

adry88 1

07.07.2011, 17:15

tare bun

babi5 1

13.06.2013, 20:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort aniversar