Chesecake cu capsuni

de Pasiune pentru bucatarie in Torturi, 1 Iul 2010 | 1632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Crusta:
  • -300 g biscuiti(petit beurre)
  • -150 g unt
  • -3 linguri lapte
  • Crema:
  • -400 g crema de branza(eu am avut quark)
  • -300 ml frisca lichida
  • -20 g gelatina
  • -150 g zahar pudra
  • -1 kg capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chesecake cu capsuni:

Crusta:biscuiti se pun intr-o punga si se faramiteaza cu sucitorul.Untul se topeste si se pune impreuna cu laptele peste biscuiti si se amesteca bine.Se pune amestecul intr-o forma cu peretii detasabili si se intinde cu ajutorul unui pahar pe fundul tavii.


Se da tava la cuptor 10-15 min pana se rumeneste putin.Dupa ce se scoate din cuptor se lasa la racit.Pe peretii tavii se pun felii de capsuni si pe restul suprafetei capsuni intregi(eu am pus si piersici pentru ca cineva s-a ocupat de capsuni).


Crema:crema de branza se amesteca cu zaharul pudra si cu sosul de la 200 g capsuni si se amesteca bine.Gelatina se hidrateaza in cateva linguri de apa rece,se dizolva si se adauga cremei de branza.La sfarsit se incorporeaza frisca batuta spuma.Crema se pune peste capsunisi se da aprox 3 h la frigider.Se orneaza cu capsuni si frisca!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chesecake cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nadina73 1

13.10.2010, 15:46

grozav cum de mi-au scapat aceste minunati ale tale5f

adry88 1

07.07.2011, 17:15

tare bun

babi5 1

13.06.2013, 20:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!