Chifle umplute cu cascaval, seminte si masline verzi

de simona72 in Piine, 23 Aug 2014 | 1044 vizualizari

 

Pentru micul dejun sau pachetel sunt numai bune....

 

INGREDIENTE

  • pt aluat:
  • 300 ml lapte
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 3 linguri ulei de masline
  • 470 gr faina
  • 1 cub mic de drojdie proaspata sau 1 plic drojdie uscata
  • pt umplutura:
  • 100 gr cascaval ras
  • 2 linguri smantana grasa
  • 2-3 linguri mix de seminte(seminte de pin, de dovleac, floarea soarelui)
  • 1 galbenus
  • 13 masline verzi fara samburi
  • sare dupa gust
  • pt uns deasupra:
  • 1 albus
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu cascaval, seminte si masline verzi:

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Am lasat aluatul la dospit la loc caldut pentru 20 minute.


Pentru umplutura: am amestecat cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mari, cu semintele,un praf de sare, galbenusul si smantana.


Dupa ce aluatul a dospit l-am rasturnat pe masa de lucru usor unsa cu ulei. Am rupt din aluat o bucata, cam de marimea unei mingi de golf, am apatizat-o, am pus in mijloc o lingurita plina de umplutura, o maslina intreaga,am adunat marginile si amrotit aluatul intre mainile unse cu ulei pana i-am dat o forma rotunda.


Am pus fiecare chifla formata in tava tapetata cu hartie de copt. Le-am uns cu albus batut cu un praf de sare. Le-am lasat la dospit pentru inca 10 minute si am dat tava la cuptorul incins la 180 grade pt 20-25 minute, pana sau rumenit.


Sa va fie de folos!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu cascaval, seminte si masline verzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

26.08.2014, 19:14

Ce frumoase!

MotanLaOale 1

28.08.2014, 22:46

babi5 1

15.11.2014, 15:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Turtite cu dovlecei si cascaval