Chiftele de cartofi cu telemea de oaie

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2012 | 5052 vizualizari

 

Le puteti servi ca si garnitura sau ca atare, simple, cu smantana!

 

INGREDIENTE

  • cartofi rosii 4 bucati
  • oua 2 bucati
  • telemea rasa 50 g.
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce sau iute 1 g.
  • faina alba de grau 50 g.
  • ulei de palmier ptr prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de cartofi cu telemea de oaie:

Cartofii se curata de coaja si se rad marunt. Se adauga telemeaua rasa, ouale, faina si se asezoneaza dupa gust cu sare, boia de ardei dulce sau iute si piper. Se framanta bine pana se omogenizeaza toate ingredientele. Se ia cate o lingura din compozitie si se pune la prajit in uleiul incins. Se prajesc pe ambele parti, apoi se scot pe un servetel absorbant sa se absoarba uleiul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi cu telemea de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

MIUTA 1

19.03.2012, 12:11

Wauuuuuu,super faini si buni

Teo 1

19.03.2012, 21:24

sunt sigura de gustul delicios!

VERONICA2607 1

23.03.2012, 13:46

ce bune sunt

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv placinta cu branza de vaci
  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Coconut Dream

de RODIMUR 5

ieri la 19:11

Rosii,ardei si dovlecei umpluti

de dantes 5

ieri la 13:40

Rulouri cu nuca

de Rocsi 9

ieri la 11:07

Gem de gutui

pe 22.10 la 22:17

Gem de struguri

pe 22.10 la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu salata de oua