Chiftele de post cu cartofi si urzici

de Rahela Velicu in Mancaruri de post, 28 Mar 2019 | 5217 vizualizari

 

" Retete de post creative" - Chiftele gustoase facute la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi medii/mari
  • 1 ceapa mare
  • aprox.150 g de urzici
  • sare
  • piper
  • faina
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de post cu cartofi si urzici:

Fierbem cartofii curatati de coaja si taiati cuburi mici. Separat fierbem urzicile alese frunza cu frunza si spalate bine.

Pasam cartofii fierti, iar urzicile le blenduim. Amestecam cartofii cu urzicile, adaugam sare si piper.

Formam chiftelele si dam fiecare chiftea prin faina si le punem in tava tapetata cu hartie de copt. Le coacem timp de 30-35 de minute sau pana cand se rumenesc frumos la cuptorul incins la 200 de grade. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de post cu cartofi si urzici" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din cartofi cu sos de rosii si conopida fiarta