Chiftele de pui in sos de smantina cu ciuperci si mamaliga

de aziz in Pui, 24 Feb 2011 | 4849 vizualizari

 

daca puiul merge cu smantina ma gindeam ca nici chiftelele nu ar da rau....

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de pui
  • 2 oua
  • 4-5 felii de piine inmuiate in apa
  • patrunjel verde
  • usturoi pisat
  • sare piper
  • supa instant o lingurita
  • 250 gr smantana
  • o lingura faina
  • o mina ciuperci proaspete sau din conserva
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui in sos de smantina cu ciuperci si mamaliga:

amestecam carnea tocata cu piinea inmuiata si scursa de apa, patrunjel tocat,ouale,usturoiul,sare, piper dupa gust.


formam bilute pe care le prajim in ulei si pe care le scoatem pe servet de hirtie .


sosul:ciupercutele o mana se toaca foarte fin sau se pun in blender si se calesc in ulei cu putin usturoi, se amesteca faina cu jumatate pahar de apa si apoi cu smantina


se pune in tigaie peste ciupercute , se adauga chiftelele se da un clocot doua se potriveste sosul de sare si se presara patrunjel verde tocat.


mamaliga :se pune apa la fiert cu putina sare si un praf de malai cind clocoteste se adauga restul de faina, se lasa 10 minute la fiert, amestecand de cateva ori si se rastoarna pe fund de lemn sau farfurie


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui in sos de smantina cu ciuperci si mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

aziz 1

28.07.2011, 17:39

miuta

aziz 1

28.07.2011, 17:39

mena nu mai am, dar mai fac

aziz 1

28.07.2011, 17:39

mirela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel