Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Merisor este de vina pentru ele. Foarte bune au fost!
Conservele se desfac si se pun la scurs intr-o sita.
Ceapa se rade si se lasa sa se scurga zeama rezultata.
Verdeata se toaca marunt.
Lamaia se rade si se scoate zeama.
Intr-un castron se amesteca toate ingredientele cu putina sare si piper.
Pesmetul se pune treptat amestecand pana ajungem la o compozitie omogena si mai tare.
Se formeaza chiftele, se dau prin pesmet si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se introduc in cuptorul preancalzit la foc mediu pentru 20-25 minute.
La jumatatea timpului le-am intors si pe partea cealalta.
Cand sunt rumenite frumos sunt gata.
Sunt bune calde si reci.
Pofta Buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult