Chiftele din cartofi dulci cu peste si salsa de ardei copti

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 3 Mai 2017 | 1107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame cartofi dulci
  • 500 grame cartofi
  • 2 ardei copti
  • faina
  • ulei de masline
  • 2 lingurite sos Tabasco
  • 500 grame filet de peste alb, fara piele (eu am folosit Tilapia si cod)
  • 1 castravete
  • 1 salata iceberg
  • 1 lingura cu varf de mustar englezesc (iute)
  • 4 linguri cu varf de iaurt
  • 1 lingura otet din vin alb
  • 40 grame branza Feta
  • 1/2 legatura menta proaspata
  • 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din cartofi dulci cu peste si salsa de ardei copti:

Se curata cartofii de coaja, se taie cuburi si se fierb 15 minute, in apa sarata. Se scurg, se lasa la racit si se tranforma in piure.


Intre timp, se toaca ardeii copti si se amesteca cu 1 lingura ulei de masline si sosul Tabasco.


Se taie bucatile de peste in cuburi de 1 cm si se amesteca cu piureul obtinut anterior, sare si piper. Se adauga putin faina, daca mixul este prea lipicios si/sau apos.


Se imparte compozitia in 16 bucati, care se modeleaza in chiftele.


Se incalzeste o tigaie nonaderenta, la foc mediu spre mic, se adauga 1 lingura de ulei si se prajesc chiftele 5 minute pe parte, pana devin aurii.


Intre timp, se decojeste castravetele, se taie in 2 longitudinal, se indeparteaza semintele cu o lingurita si se taie felii. Se toaca salata iceberg in bucati de 1 cm.


Intr-un bol, se amesteca mustarul cu iaurtul, otetul, sare, piper si branza Feta. Se toaca menta si se adauga in bol, impreuna cu salata si castravetele.


Se servesc chiftele cu salata si salsa de ardei copti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din cartofi dulci cu peste si salsa de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

-Licurici- 1

03.05.2017, 19:51

MotanLaOale 1

03.05.2017, 20:29

dantes 1

04.05.2017, 13:48

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi ca cei prajiti

ieri la 22:02

Ciorba de cartofi

ieri la 19:26

Tochitura de purcel, cu cartofi natur

de RODIMUR 5

ieri la 18:11

Aperitiv oua umplute cu pate de ton

ieri la 09:38

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu peste, legume si piure