Chiftele din cartofi dulci cu peste si salsa de ardei copti

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 3 Mai 2017 | 302 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame cartofi dulci
  • 500 grame cartofi
  • 2 ardei copti
  • faina
  • ulei de masline
  • 2 lingurite sos Tabasco
  • 500 grame filet de peste alb, fara piele (eu am folosit Tilapia si cod)
  • 1 castravete
  • 1 salata iceberg
  • 1 lingura cu varf de mustar englezesc (iute)
  • 4 linguri cu varf de iaurt
  • 1 lingura otet din vin alb
  • 40 grame branza Feta
  • 1/2 legatura menta proaspata
  • 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din cartofi dulci cu peste si salsa de ardei copti:

Se curata cartofii de coaja, se taie cuburi si se fierb 15 minute, in apa sarata. Se scurg, se lasa la racit si se tranforma in piure.


Intre timp, se toaca ardeii copti si se amesteca cu 1 lingura ulei de masline si sosul Tabasco.


Se taie bucatile de peste in cuburi de 1 cm si se amesteca cu piureul obtinut anterior, sare si piper. Se adauga putin faina, daca mixul este prea lipicios si/sau apos.


Se imparte compozitia in 16 bucati, care se modeleaza in chiftele.


Se incalzeste o tigaie nonaderenta, la foc mediu spre mic, se adauga 1 lingura de ulei si se prajesc chiftele 5 minute pe parte, pana devin aurii.


Intre timp, se decojeste castravetele, se taie in 2 longitudinal, se indeparteaza semintele cu o lingurita si se taie felii. Se toaca salata iceberg in bucati de 1 cm.


Intr-un bol, se amesteca mustarul cu iaurtul, otetul, sare, piper si branza Feta. Se toaca menta si se adauga in bol, impreuna cu salata si castravetele.


Se servesc chiftele cu salata si salsa de ardei copti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din cartofi dulci cu peste si salsa de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

-Licurici- 1

03.05.2017, 19:51

MotanLaOale 1

03.05.2017, 20:29

dantes 1

04.05.2017, 13:48

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
File de somon cu sos de mustar