Chiftelute cu carne de pui, ciuperci pleurotus si leurda

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2013 | 4894 vizualizari

 

Inspirata dupa reteta bucatarasei noastre RuxyRux, chiftelute cu pleurotus si branza. Eu am avut ciupercile, carnea de pui de la o supa si le-am combinat incercand sa fac niste chiftelute. Rezultatul a fost unul pe masura muncii...minunate!!! Multumesc Ruxy, de cand le-am vazut am stiut ca le voi face. Data viitoare vor fi cu branza>:D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci pleurotus
  • carne de pui de pe supa(eu am avut un pui intreg fara pulpe, aripi si jumatate de piept)
  • 1 legatura leurda(congelata am avut eu)
  • 2 catei de usturoi
  • 3 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1-2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • faina si ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu carne de pui, ciuperci pleurotus si leurda:

Carnea de pui se ia de pe oase si se marunteste in robotul de bucatarie. Ciupercile se curata, se spala si le maruntim si pe acestea tot la robotul de bucatarie. Adaugam usturoiul pisat, ouale, sare si piper dupa gust, patrunjelul tocat marunt, leurda taiata si ea, pesmet 1-2 linguri depinde de consistenta compozitiei. Amestecam toate ingredientele pt chiftele si luam cu o lingura din compozitie, o tavalim prin faina si le punem la prajit in baie de ulei. Se prajesc la foc iute pana devin rumene.


Noi le-am servit cu sos de rosii si piure de cartofi.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

pesmetul are rolul de a absorbi apa din ciuperci, deaia veti pune in functie de cat de groasa va iasa compozitia

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu carne de pui, ciuperci pleurotus si leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Sim0na 1

13.08.2013, 11:18

Cred ca-s bune rau! Si eu am leurda la congelator

Valclaudia 1

13.08.2013, 21:54

bune chiftelute facusi, Simonel1

Ligia Bxl 1

21.08.2013, 21:32

ce bune tre sa fie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti