Chiftelute de legume

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2011 | 3715 vizualizari

 

rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 4 cartofi mai marisori
  • 2 morcovi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare,piper
  • 4 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de legume:

Legumele se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Ardeiul se toaca marunt.Cartofii se storc ,la fel si dovleceii.Se amesteca dovleceii cu cartofii,morcovii si ardeiul kapia.Se adauga ouale,sare si piper,4 catei de usturoi pisati,faina si putin pesmet.Se amesteca toate.Intr o tigaie se pune ulei la incins,se ia cu mana din compozitie,se tavaleste prin pesmet si se prajesc pana devin aurii.Se scot pe servetele absorbante si se servesc cu ketchup,maioneza de usturoi sau cu ce doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

ionela2682 1

15.06.2011, 17:19

mamaieelena 1

15.06.2011, 23:45

ExploraCuisine 1

12.07.2011, 07:37

Deci cu gandul la perioada in care stateam impreuna si faceai chiftelute de legume, maine ma pun sa fac si eu mi-e dor de tine tu faina!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale "by Anisoara"