Chifteluţe de peşte şi pui

de Dana_Retetegg in Mancaruri cu carne, 22 Mai 2011 | 19715 vizualizari

 

O combinatie excelenta, peste si pui! Cum nu facusem pana acum chiftelute nici de peste, nici de pui, mi s-a parut o ocazie perfecta sa le incerc.

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de peste,
  • 2 pulpe dezosate,
  • 2 cartofi,
  • 1 ceapa,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • 1 morcov,
  • 1 ou,
  • condimente,
  • 3 felii de paine,
  • marar,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe de peşte şi pui:

Am tocat cu robotul pestele si pulpele si le-am pus intr-un bol.



Am taiat fin ceapa, morcovul si usturoiul, apoi le-am adaugat peste carne.



Cartofii i-am dat pe razatoarea mica si i-am scurs bine de apa. I-am pus peste celelalte ingrediente.



Am adaugat painea inmuiata si stoarsa bine, oul, condimentele si mararul tocat fin.



Am amestecat bine toata compozitia, apoi am format chiftelutele.



Le-am prajit in ulei pe ambele parti pana s-au rumenit. Le-am scos pe servetele de hartie ca sa nu ramana surplus de grasime.



Am servit cu garnitura de cartofi inabusiti (cartofi fierti pe care i-am scurs de apa, am adaugat putin unt, sare, usturoi si verdeata, am lasat pe foc 6-7 minute).



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe de peşte şi pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Cris2711 1

23.05.2011, 17:33

Bya Ralu 1

11.01.2013, 00:26

bun

Dana_Retetegg 1

11.01.2013, 10:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu legume in vas roman