Chifteluţe de peşte şi pui

de Dana_Retetegg in Mancaruri cu carne, 22 Mai 2011 | 23877 vizualizari

 

O combinatie excelenta, peste si pui! Cum nu facusem pana acum chiftelute nici de peste, nici de pui, mi s-a parut o ocazie perfecta sa le incerc.

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de peste,
  • 2 pulpe dezosate,
  • 2 cartofi,
  • 1 ceapa,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • 1 morcov,
  • 1 ou,
  • condimente,
  • 3 felii de paine,
  • marar,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe de peşte şi pui:

Am tocat cu robotul pestele si pulpele si le-am pus intr-un bol.

Am taiat fin ceapa, morcovul si usturoiul, apoi le-am adaugat peste carne.

Cartofii i-am dat pe razatoarea mica si i-am scurs bine de apa. I-am pus peste celelalte ingrediente.

Am adaugat painea inmuiata si stoarsa bine, oul, condimentele si mararul tocat fin.

Am amestecat bine toata compozitia, apoi am format chiftelutele.

Le-am prajit in ulei pe ambele parti pana s-au rumenit. Le-am scos pe servetele de hartie ca sa nu ramana surplus de grasime.

Am servit cu garnitura de cartofi inabusiti (cartofi fierti pe care i-am scurs de apa, am adaugat putin unt, sare, usturoi si verdeata, am lasat pe foc 6-7 minute).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe de peşte şi pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor