Chiftelute de vinete, dovlecei si branza

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2012 | 4465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 100 gr. telemea sau cascaval
  • 100 gr. pesmet
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 7-8 catei de usturoi
  • 1 felie franzela
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de vinete, dovlecei si branza:

Curatam vanata si dovlecelul, ii taiem cubulete si-i punem la fiert )timp de fierbere 7-8 minute), apoi ii lasam la racit.


Mixam la robot dupa ce se racesc, la fel procedam cu ceapa, usturoiul si felia de franzela.


Omogenizam toate ingredientele (vanata, dovlecelul, ceapa, usturoiul, 1 ou, pesmet, branza rasa, sare, piper), pana cand obtinem o pasta legata care poate fi modelata. Daca este prea moale, mai putem adauga pesmet.


Formam chiftelute si le punem intr-o tava pe hartie de copt. Se stropesc cu ulei.


Timp de coacere: 30 - 40 minute (dupa 15 minute le intoarcem, stropim din nou cu ulei si-i coacem pana devin rumeni, crocanti).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de vinete, dovlecei si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

03.08.2012, 19:49

Ce bunatate!

Alinutza80 1

03.08.2012, 20:07

iri_iri 1

05.08.2012, 12:21

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftelute de dovlecei la cuptor