Chiftelute din carne de porc si susan

de alilianaa in Porc, 15 Oct 2014 | 1193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg carne de porc tocata
  • 4 linguri seminte susan
  • 2 cepe rosii potrivite
  • un morcov de marime medie
  • 3 lingurite pesmet
  • sare, piper dupa gust
  • 3-4 catei de usturoi
  • o legatura medie de patrunjel si una de marar
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne de porc si susan:

Ceapa si morcovul se curata si se spala.


Ceapa se toaca la robot marunt.


Morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mici si se scurge de zeama.


Patrunjelul si mararul se spala, se pune la scurs si se toaca marunt.


Usturoiul se piseaza.


Intr-un bol punem carnea, adaugam ceapa, usturoiul pisat, morcovul ras, pesmetul si susanul, ouale si amestecam. La final punem patrunjelul si mararul tocat, amestecam si punem si sare si piper. Din compozitia rezultata se portioneaza chifetlute rotunde care de prajesc un ulei. Rand pe rand, dupa ce chiftelutele au fost prajite se pun intr-o farfurie cu servetele pentru a absorbi surplusul de grasime.


Se servesc dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne de porc si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Rocsi 1

16.10.2014, 21:07

Asa ceva servesc si eu

alilianaa 1

24.10.2014, 21:20

multumesc frumos

tanyapatap 1

24.12.2014, 18:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de porc, cu cartofi si rosii la cuptor