Chiftelute din varza dulce

de gelu in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2011 | 6256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g varza
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura marar tocat fin
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 3 linguri untura
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din varza dulce:

Se desfac primele frunze de pe varza 6- 7 bucati din care o sa facem niste snitele de varza care apar in poza(o sa vedeti si reteta), se taie ca fideaua mai groasa se freaca cu un praf de sare si se pune in apa clocotita si se opareste circa 5-6 minute.


Se scoate in strecuratoare si se lasa la racit si scurs. Se stoarce bine de apa...Se da prin masina de tocat si se mai stoarce de apa. Se amesteca cu 2 linguri de faina, ouale, verdeata, 1 lingurita de sare, 1/2 lingurita de piper.


Se ia cu lingura din compozitie si se tavalesc prin faina si se prajesc in grasime incinsa pe ambele parti pana se rumenesc frumos. Este foarte important ca varza sa fie bine scursa de apa sa se poata forma chiftelele.


Se servesc reci cu mujdei, smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din varza dulce" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

diaconta 1

20.07.2011, 20:47

interesanta reteta

mihaelaM 1

21.07.2011, 13:25

interesant, nu am facut

mamaieelena 1

24.07.2011, 13:47

buneee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din orez cu ton