Chiftelute din varza dulce

de gelu in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2011 | 6720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g varza
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura marar tocat fin
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 3 linguri untura
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din varza dulce:

Se desfac primele frunze de pe varza 6- 7 bucati din care o sa facem niste snitele de varza care apar in poza(o sa vedeti si reteta), se taie ca fideaua mai groasa se freaca cu un praf de sare si se pune in apa clocotita si se opareste circa 5-6 minute.


Se scoate in strecuratoare si se lasa la racit si scurs. Se stoarce bine de apa...Se da prin masina de tocat si se mai stoarce de apa. Se amesteca cu 2 linguri de faina, ouale, verdeata, 1 lingurita de sare, 1/2 lingurita de piper.


Se ia cu lingura din compozitie si se tavalesc prin faina si se prajesc in grasime incinsa pe ambele parti pana se rumenesc frumos. Este foarte important ca varza sa fie bine scursa de apa sa se poata forma chiftelele.


Se servesc reci cu mujdei, smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din varza dulce" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

diaconta 1

20.07.2011, 20:47

interesanta reteta

mihaelaM 1

21.07.2011, 13:25

interesant, nu am facut

mamaieelena 1

24.07.2011, 13:47

buneee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor pe pat de mamaliguta