Chiftelute in sos de smantana si bulion

de iri_iri in Porc, 19 Iul 2013 | 4979 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de carne tocata de porc,
  • 3 cartofi,
  • un morcov,
  • 2 oua,
  • 4 catei de usturoi,
  • o legatura patrunjel,
  • 3 felii de paine mai uscata,
  • 200 gr de smantana,
  • 2 linguri de bulion,
  • 3 linguri de faina,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute in sos de smantana si bulion:

Se curata cartofii si morcovul, se spala si apoi se vor da pe razatoare pe partea mica. Adaugam cartofii si morcovul ras peste carne, dupa care adaugam si usturoiul care l-am curatat si pisat (sau mai usor dat tot pe razatoare). Patrunjelul il tocam marunt si il adaugam peste celelalte. Cele 3 felii de paine le vom inmuia in apa rece, dupa care le scoatem si stoarcem bine de apa. La final adaugam ouale batute, painea, sare si piper dupa gust, dupa care le amestecam pe toate. Din compozitia obtinuta facem bilute pe care le prajim in ulei incins.


Separat intr-o oala desfacem smantana si bulionul si asezam oala pe foc. Cele 3 linguri de faina le desfacem cu un pahar de apa si apoi o adaugam peste smantana si lasam pe foc cam 10 minute, adaugand un pic de sare si piper. La final adaugam chiftelutele in sosul obtinut si mai lasam pe foc cam 15 miunte


Sper sa va placa si pofta buna!

 

TIPS-URI

1

in sos este bine de adaugat doua foi de dafin pentru aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos de smantana si bulion" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Corinuta 1

19.07.2013, 22:28

Reteta-Video 1

19.07.2013, 23:02

Ce bine arata!

iri_iri 1

19.07.2013, 23:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de carne si ricotta/urda in sos tomat