Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Optez de fiecare data pentru aceasta reteta fara prajire in ulei deoarece este mult mai sanatoasa, atat pentru adulti, cat si pentru copilasi. Sper sa va placa :)
Legumele se curata si se spala bine.
Ceapa se toaca marunt.
Cartofii si morcovii se dau pe razatoarea mica, scurgandu-se ulterior de zeama care o lasa.
Feliile de franzela se umezesc in apa si se storc foarte bine.
Toate ingredientele se amesteca cu carnea tocata, ouale si usturoiul pisat pana formeaza o compozitie omogena.
Se adauga sare si piper dupa gust.
Intr-o tava de cuptor se pune hartie de copt unsa cu o lingurita de ulei.
Se formeaza chiftelutele la dimensiunea dorita si se asaza in tava.
Se da tava la cuptor pentru 25-30 de minute.
1
Se pot servi cu ce garnitura doriti, ca si fel principal, dar si ca gustare, alaturi de alte aperitive.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult