Chiftelute la cuptor in crusta din fulgi de mei

de Valclaudia in Porc, 12 Mar 2016 | 727 vizualizari

 

delicioase :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 2 oua de casa
  • 4 felii de paine negra
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • 1 lingura frunze uscate de patrunjel
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita rasa de boia dulce
  • cca 100 gr. fulgi de mei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor in crusta din fulgi de mei:

Preincalzim cuptorul la 220 grade.


Feliile de paine neagra se trec sub jet de apa rece, apoi le stoarcem bine zdrobim painea intr-un castron incapator.


Adaugam carnea de porc tocata, ouale, sare si piper dupa gust, 1 lingurita de usturoi pisat, una de boia dulce si o lingura frunze de patrunjel uscate.


Omogenizam amestecul,apoi formam chiftelutele si le trecem prin fulgi de mei.


Tapetam tava cu folie de teflon sau hartie de copt, asezam chiftelutele in tava si dupa ce le-am modelat pe toate dam tava la cuptor pentru 30-35 minute, pana se rumenesc chiftelele frumos.


Noi am servit chiftelutele cu piure de cartofi si putin sos de soia.


Au fost crocante si delicioase...


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor in crusta din fulgi de mei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

elucubratiiculinare 1

13.03.2016, 16:58

Rocsi 1

13.03.2016, 19:41

Vreau sa le degust

-Licurici- 1

14.03.2016, 11:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din carne de porc cu orez si sos de rosii Cirio.