Chiftelute la cuptor in forme de briose

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 2 Iun 2010 | 4951 vizualizari

 

Foarte simplu de "confectionat"................

 

INGREDIENTE

  • .400 g carne de vitel
  • .400 g piept de pui dezosat
  • .3 oua
  • .3 fire de ceapa verde
  • .3 fire de usturoi verde
  • .o legatura de marar
  • .faina
  • .putina apa minerala
  • .ulei de masline
  • .sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor in forme de briose:

Se toaca carnea, se amesteca cu ouale, usturoiul , ceapa si mararul taiate marunt.Odata cu carnea se pot trece prin masina si ceapa, usturoiul si mararul dar eu am preferat sa le tai.Se amesteca bine cu mana.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se adauga putina apa minerala (le face mai pufoase)si putin ulei de masline.Se amesteca bine.Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care se aseaza in forme de briose unse cu putin ulei si tapetate cu faina.Se da la cuptor pana se rumenesc .


Se servesc atat calde cat si reci alaturi de o garnitura si o salata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor in forme de briose" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (74)

Bucataras Medi 1

03.06.2010, 07:35

Bunica, sa stii ca in primul rand m-am gandit la miros si la aragaz murdar asa cum spui si tu...................

nadina73 1

03.06.2010, 10:32

mai ai medi ,sa nu auda ela arunca si le mine rezerva ,,,,,,,stiu ca ai

Bucataras Medi 1

03.06.2010, 11:07

am trimis deja pachet la tine , nadina......................asteapta ca trebuie sa soseasca...................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu carne si cartofi