Chiftelute la cuptor in forme de briose

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 2 Iun 2010 | 8613 vizualizari

 

Foarte simplu de "confectionat"................

 

INGREDIENTE

  • .400 g carne de vitel
  • .400 g piept de pui dezosat
  • .3 oua
  • .3 fire de ceapa verde
  • .3 fire de usturoi verde
  • .o legatura de marar
  • .faina
  • .putina apa minerala
  • .ulei de masline
  • .sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor in forme de briose:

Se toaca carnea, se amesteca cu ouale, usturoiul , ceapa si mararul taiate marunt.Odata cu carnea se pot trece prin masina si ceapa, usturoiul si mararul dar eu am preferat sa le tai.Se amesteca bine cu mana.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se adauga putina apa minerala (le face mai pufoase)si putin ulei de masline.Se amesteca bine.Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care se aseaza in forme de briose unse cu putin ulei si tapetate cu faina.Se da la cuptor pana se rumenesc .

Se servesc atat calde cat si reci alaturi de o garnitura si o salata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor in forme de briose" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (74)

Bucataras Medi 1

03.06.2010, 07:35

Bunica, sa stii ca in primul rand m-am gandit la miros si la aragaz murdar asa cum spui si tu...................

nadina73 1

03.06.2010, 10:32

mai ai medi ,sa nu auda ela arunca si le mine rezerva ,,,,,,,stiu ca ai

Bucataras Medi 1

03.06.2010, 11:07

am trimis deja pachet la tine , nadina......................asteapta ca trebuie sa soseasca...................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vitel a la Nicosia