Chili con carne

de BuburuzaBubu in Mancaruri cu carne, 30 Mai 2012 | 4817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata (amestec vita si porc)
  • 1 ceapa mare/tocata
  • 3 catei de usturoi/tocati
  • 2 ardei iuti/verde si rosu
  • 1 cutie boabe de porumb(400gr)
  • 1 conserva de rosii in suc (450 gr)
  • 1 conserva de fasole rosie
  • 1 conserva de fasole alba(cu bob mare)
  • 1 lingurita de oregano uscat
  • 3 linguri ulei
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chili con carne:

Intr-o tigaie cu pereti inalti calim ceapa, ardeii si usturoiul la foc mediu pentru cca 3 minute. Se adauga carnea tocata si mai prajim inca 5 minute si condimentam cu sare, piper si oregano. Se adauga conserva de rosii.

Scurgem fasolea de apa si o trecem printr-un jet de apa rece dupa care o punem in tigaie. Adaugam boabele de porumb si lasam sa fiarba acoperit la foc mediu cca 15 minute. Daca mai este nevoie condimentati cu sare si piper.

Se serveşte fierbinte cu lipii de tortilla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chili con carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chili con Carne