Chipsuri cu sare

de andreea123 in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2011 | 3629 vizualizari

 

Stiu ca chipsurile se incadreaza la junk food, dar o data pe luna daca imi ofer acest viciu nu e chiar atat de grav si daca tot vorbim de chipsuri atunci va propun urmatoarea reteta.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • 3L de apa
  • 4 linguri de otet de mere sau de vin
  • 6 cuburi de gheata
  • ulei
  • sare
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chipsuri cu sare:

Se curata cartofii, apoi se feliaza foarte subtire.


Apa se pune la fiert cu otetul, iar cand incepe sa fiarba se adauga cartofii feliati, apoi se tin la foc mai mic pana incep iar sa fiarba.


Se strecoara repede cartofii, apoi se pun intr-un vas plin cu apa foarte rece amestecata cu cele 6 cuburi de gheata.


Se strecoara si se pun la prajit in baie de ulei (adaugand felie cu felie).


La sfarsit se condimenteaza dupa gust cu sare, boia, praf de usturoi sau ceapa etc.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri cu sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

andreea123 1

18.01.2011, 00:43

Este o reteta foarte buna, din cauza otetului cartofii nu se inmoaie si raman exact ca cei din comert.

andreea123 1

18.01.2011, 00:48

mitinita, sa sti ca nu dureaza mult sa prepari reteta, trebuie doar sa ai un cutit foarte bine ascutit.

marcela1979 1

18.01.2011, 07:34

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartofi cu cascaval