Chocolate chip cookies/Biscuiti cu ciocolata

de LadyCrs in Dulciuri, 4 Mar 2013 | 1290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 240 g unt la temperatura camerei
  • 400 g zahar pudra
  • 400 g faina
  • 2 oua
  • o lingurita bicarbonat sodiu stins in otet
  • zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • 400 g ciocolata ( am folosit amaruie si de menaj)
  • un praf de sare
  • 100 g nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate chip cookies/Biscuiti cu ciocolata:

Se freaca zaharul pudra cu untul la temperatura camerei.


Se adauga ouale, bicarbonatul, zaharul vanilat, esenta si sarea.


Se incorporeaza faina amestecandu-se mereu.


Se da ciocolata prin razatoare si se adauga in compozitie alaturi de miezul de nuca.


Se tapeteaza cu hartie de copt tavile in care vom coace fursecurile.


Formam bilute pe care le punem la distanta mai maricica intre ele. ( se vor aplatiza in cuptor ). Presaram ciocolata rasa peste inainte de a le introduce in cuptor.


Putem pune si cacao in compozitie.


Lasam la cuptor 15-20 minute.


Cand le vom scoate din cuptor ele vor fi moi, dar se vor intari atunci cand se racesc.


Se servesc cu un pahar de lapte sau ceai.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate chip cookies/Biscuiti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

05.03.2013, 12:34

Sim0na 1

05.03.2013, 14:40

Fur si eu cativa

ionela2682 1

15.04.2013, 08:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de sarbatoare