Chocolate lava

de RuxyRux in Prajituri, 9 Feb 2011 | 2065 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta delicioasa la Gabyta...si nu i-am rezistat...se face rapid si este atat de... yamyyy! Multumesc Gabyta!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • o esenta vanilie
  • un pachet de unt( eu am pus 175 gr)
  • 400 gr ciocolata neagra( eu am pus 350 atat am avut)
  • forme zahar pentru presarat formele      
Portii: 9
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate lava:

Am batut intr-un bol ouale cu zaharul si cu faina am adaugat si esenta de vanilie.

Am topit untul impreuna cu ciocolata si cand s-a racit putin am turnat incet peste compozitia din bol.

Am presarat formele cu zahar( eu am din silicon care nu se lipesc ) si apoi am pus in fiecare cam 3/4 din compozitie. Am copt la cuptorul incins in prealabil la 200 grade. Am lasat 12 minute, pentru a fi mai moi si pentru a curge lava lasati numai zece minute. Eu am servit cu frisca...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate lava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

corina241 1

09.02.2011, 22:50

cam tarziu,dar vin si eu

mamaieelena 1

10.02.2011, 15:07

buneeeeeeeeeeeeeee

adry88 1

04.07.2011, 16:27

frumoasa prezentarea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert mini-eclere