Ciocanele de pui cu brocoli

de alilianaa in Pui, 6 Mar 2013 | 4924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 portii ciocanele
  • 500 g brocoli
  • piper- un varf de lingurita
  • sare-un varf de lingurita
  • cimbru-varf de lingurita
  • o foaie dafin
  • 20 ml zeama de lamaie
  • 50 ml ulei de masline
  • 3 graunti de usturoi
  • 200 ml vin rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu brocoli:

Ciocanelele de pui le-am spalat, condimentat cu sare, piper, cimbru. Am asezat in tava. Am adaugat foaie de dafin si usturoiul tocat marunt. Am stropit carnea cu 20 ml ulei de masline si vin rosu 200 ml.


Le-am pus la cuptor pentru aproximativ o ora la foc potrivit. La jumatatea timpului le-am intors, astfel incat sa se prepare uniform.


Brocoli: Am desfacut in buchetele, le-am spalat, l-am pus la scurs. Intr-o cratita am pus apa la fiert cu sare. Cand apa a inceput sa clocoteasca am adaugata buchetelele de brocoli. Le-am lasat max. 3-5 minute. Le-am scos in strecuratoare si le-am dat la un jet de apa rece. Din zeama de lamaie, ulei de masline, sare am creat un dressing pe care l-am adaugat peste brocoli.Se serveste alaturi de ciocanelele de pui.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

mamaieelena 1

06.03.2013, 21:45

alilianaa 1

06.03.2013, 22:36

Multumesc frumos tuturor!

Panacris 1

04.11.2013, 16:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Pui pe pat de sare