Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Va las sa ghiciti cat de buna este mancarica aceasta .
Pulpele de pui se curata si se spala .
Ceapa se curata si se taie cubulete , se caleste in putin ulei .
Se adauga ciocanelele ,sare piper , boia , ciupercile taiate si pasta de rosii .Amestecati si puneti apa calduta cat sa acopere carnea .
Fierbeti la foc mic [ 30 min] pana carnea este patrunsa si apa a scazut formand un sos legat .
Taiati verdeata marunt si puneti peste mancarica.
Serviti cu mamaliguta calda .
1
Multa ceapa la mancarurile cu sos = multa savoare .
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola