Ciorba cu carne de porc si legume de varaI

de claudiaO in Ciorbe, 24 Iun 2014 | 1328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 4 morcovi
  • 2 pastarnci
  • o telina potrivita
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa mare
  • 1 dovlecel mic
  • 3 rosii
  • 1 l bors
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita de cimbru
  • 1 legatura mare de leustean verde
  • 1 ou
  • 4 linguri de bulion
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc si legume de varaI:

Carnea o spalam si o taiem bucatele mici- cam cat o nuca. Punem carnita la fiert intr-o oala cu cca 3 l de apa si un praf de sare. Spumam bine si mai lasam cca 10 minute sa fiarba.


Intre timp spalam si curatam legumele si le taiem cubulete.


Adaugam legumele taiate peste carnita si lasam sa fierba pana se patrund.


Cand sunt patrunse legumele si carnea, adaugam borsul si bulionul, potrivin de sare, adaugam si cimbrul si mai lasam sa clocoteasca inca vreo 10 minute.


Batem un ou cu furculita si punem ici colo zdrente si adaugam leusteanul tocat marunt.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

merge de minune cu un ardei iute verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc si legume de varaI" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

alilianaa 1

24.06.2014, 21:51

buna, buna!

MotanLaOale 1

25.06.2014, 00:10

Andreea Caroline 1

26.06.2014, 08:37

Buna ciorbita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui