Ciorba cu cartofi si scarita afumata

de noiinbucatarie in Ciorbe, 29 Mar 2017 | 873 vizualizari

 

Ce gust bun ii da afumatura ciorbei!

 

INGREDIENTE

  • 500 g scrita afumata
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei kapia
  • 4-5 cartofi
  • 3 linguri de suc de rosii
  • bors ( eu am folosit de la Knorr, dar puteti folosi orice tip de bors)
  • 70 g ulei
  • tarhon
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu cartofi si scarita afumata:


Mai intai, curatam ceapa si o taiem julienne. Tocam si ardeiul in cubulete si impreuna le punem la calit in ulei. Le lasam 5-6 minute si apoi adaugam scarita taiata in bucati potrivite. Mai lasam 2-3 minute si adaugam apa.


Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii adaugam in ciorba, impreuna cu o lingurita de tarhon uscat si macinat.


Lasam la fiert pana cand cartofii incep sa se inmoaie si apoi adaugam sucul de rosii si mai lasam la fiert inca 20-25 de min. La final, adaugam borsul. Gustati si vedeti daca mai este nevoie sa adaugati sare. Adaugam si leusteanul tocat marunt si putem stinge focul.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice tip de afumatura, nu neaparat scarita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu cartofi si scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

30.03.2017, 00:30

BUna tar cu scarita

anca_rm 1

30.03.2017, 09:34

ce ciorbica buna

noiinbucatarie 1

30.03.2017, 10:14

Merci, fetele!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu cartofi