Ciorba de ardei umpluti

de lilik in Ciorbe, 4 Ian 2011 | 4152 vizualizari

 

In sfarsit am gasit si eu cativa ardei mai micuti sa fac umpluti...

 

INGREDIENTE

  • 7 ardei grasi micuti(in cazul meu medii)
  • 550 gr carne tocata
  • 1 pahar cu orez
  • 2 oua
  • sare,piper
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4-5 rosii
  • 2 linguri de faina
  • suc de rosii(pt stins rantasul)
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ardei umpluti:

tocam morcovii,ceapa si rosiile si le punem la fiert in oala unde facem ciorba.


taiem capacul la ardei,ii curatam de seminte,ii spalam si ii oparim putin cat sa se inmoaie.


facem o compozitie din carne tocata,orez,1 ou,sare,piper.


cu compozitia obtinuta umplem ardeii si deasupra punem putin ou batut pt a nu iesi carnea,iar cand ciorba clocoteste ii punem in oala si lasam sa fiarba.


facem un rantas subtire din 2 linguri de faina pe care cand incepe sa se rumeneasca stingem cu sucul de rosii si punem apa rece,iar cand da in fiert il punem in ciorba si mai lasam 15-20 de minute.


potrivim cu sare si piper,punem patrunjel verde si dupa ce stingem focul ii batem un ou.


servim cu smantana sau simpla.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

nadina73 1

06.01.2011, 00:04

buni de tot

marcela1979 1

06.01.2011, 11:55

foarte buna

lilik 1

13.01.2011, 12:04

Kamy merita incercata
Nadina,Carla

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de peste