Ciorba de burta

de Bya Ralu in Ciorbe, 14 Dec 2012 | 3156 vizualizari

 

E prima data cand am facut ciorbita de burta,stiti doar ca s-a facut in 5 ore:))))dar a meritat efortul,a iesit foarte buna eu am uitat de usturoi dar nu a avut nevoie,m-am inspirat de aici http://www.e-retete.ro/retete/ciorba-de-burta

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de burta de vita
  • 1 morcov mare
  • gogosari in otet
  • 1 cutie mare de smantana
  • 2 linguri de bors maggic cu smantana
  • 5 galbenusuri
  • 1 os de vita
  • 1 ceapa alba mare
  • 1 telina
  • sare,piper
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Am clatit burta de vita in apa rece si am pus-o la fiert impreuna cu ceapa,telina si osul de vita la foc potrivit.Dupa cca 2 ore am scos burta,osul si legumele si le-am pus deoparte.Burta am taiat-o fasii si am curatat-o de pielite.Zeama am strecurat-o si se muta in alta oala,am pus burta taiataia fasii,am adaugat si morcovul dat pe razatoarea mica,am adaugat si gogosarii taiati cubulete,am asezonat cu sare si piper dupa gust si am lasat la fiert.Cand e aproape gata se bat 5 galbenusuri cu smantana,adaugam si borsul maggic,si punem cate un polonic de zeama de ciorba,amestecand incontinuu pentru a nu se taia smantana.Se adauga incet toata compozitia in oala,se pune 2-3 linguri de otet(dupa gust),iar la sfarsit adaugam putin patrunjel proaspat tocat marunt

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Bya Ralu 1

13.01.2013, 17:13

nu se acreste,mie mi-a placut cum a iesit....imi pare rau,nu trebuie sa fie apreciata de toata lumea,fiecare are parerea lui

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 10:42

foarte buna

Bya Ralu 1

06.11.2013, 17:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort festiv Orange-Chocolate

de Ela68 5

la 09:12

 Salau cu prosciutto ,rosii uscate si usturoi

ieri la 23:56

Salata de pastai in sos de maioneza cu usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 19:35

Desert marshmallows stars

de Meea 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta clujana