Ciorba de burta

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 13 Iul 2014 | 4874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg burta fidelute
  • 2 cuburi Knoor de vita
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 2 foi de dafin
  • 4 galbenusuri
  • smantana
  • otet
  • sare
  • piper
  • 4 catei usturoi pisati
  • ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Prima data am scos burta din punga si am taiat-o mai mica pentru a fi mai usor de luat cu lingura,am spalat-o,am calit tot zarzavatul ras si am adaugat in oala foile de dafin,sarea,piperul,burta fidelute si apa.

Am lasat-o la fiert 1 ora la foc potrivit,dupa care am adaugat 2 lg de otet,am amestecat,cuburile de knoor.Smantana am amestecat-o cu galbenusurile si am adaugat-o in ciorba(am pus otetul prima data si nu s-a mai branzit ciorba). Cateii de usturoi i-am pisat si i-am adaugat in ciorba,am potrivit-o de sare si piper si am stins focul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

reisnaor_2006 1

13.07.2014, 23:30

DanaModog 1

16.12.2014, 12:14

Si eu vreau o portie!

reisnaor_2006 1

16.12.2014, 12:40

cu placere DanaModog

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta