Ciorba de burta

de danadanutza23 in Supe/Ciorbe, 17 Mar 2016 | 4252 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 KG BURTA PREFIARTA

300 GR DE CARNE DE VITA SAU PORC

2 MORCOVI

1 PATRUNJEL

1 TELINA MICA

1 CARTOF MIC

1 ARDEI GRAS GALBEN

O JUMATATE DE ARDEI ROSU SI O JUMATATE DE ARDEI VERDE

500 GR SMANTANA

5 GALBENUSURI

SARE

PIPER

FOI DE DAFIN

100 GR GOGOSARI MURATI OTET

Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

PUNEM BURTA SI CARNEA LA FIERT IN 3 L DE APA MAI PUNEM SARE PIPER FOI DE DAFIN SI O LINGURITA DE OTET. MORCOVUL,TELINA,PATRUNJELUL SI ARDEI EU IAM BAGAT IN ROBOT SI I-AM MARUNTIT, INTR-O TIGAIE AM PUS PUTIN ULEI SI AM CALIT LEGUMELE PESTE CARE AM PUS PUTINA VEGETA SEPARAT AM AMESTECAT GALBENUSURILE CU SMANTANA SI AM PUS PUTIN LEUSTEAN.

DUPA CE BURTA SI CARNEA AU FIERT SE PUN LEGUMELE SE MAI LASA PUTIN LA FIERT APOI SE IA DIN ZEAMA SI SE AMESTECA CU GALBENUSURILE SI SMANTANA PANA SE ADUCE LA ACEEASI TEMPERATURA CAND AU ACEEASI TEMPERATURA SE PUNE PESTE BURTA SE PUN SI GOGOSARI TAIATI MARUNT SI SE PUNE OTET DUPA GUST. POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta