Ciorba de burta cu legume

de mihaelar63 in Ciorbe, 1 Dec 2012 | 2675 vizualizari

 

Ai mei doresc ciorba de burta . Eu nu . Dar ce nu fac eu doar sa-i vad multumiti . Doar stiti voi ca ,, dragostea trece si prin ... aparatul digestiv !!:)))
AAA... si ,, Bucatareasa frumoasa face mancare gustoasa ''

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de burta de vita prefiarta si feliata
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa rosie
  • 1 felie telina
  • 1 gogosar rosu
  • 4 ardei iuti
  • 4 caciulii de usturoi
  • 1 lingurita piper
  • 1 foaie dafin
  • 1 ou
  • 1 lingura mustar iute
  • 300 ml smantana
  • 50 ml otet
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta cu legume:


  1. Legumele se curata si se spala .

  2. Morcovul , patrunjelul , telina si gogosarul se taie marunt [ sau dupa preferinta , rondele ].

  3. Se pune burta la fiert impreuna cu legumele taiate in 4 l apa . Adugati sare , piper bobe , faia de dafin si ceapa rosie .

  4. Lasati la fiert 30 min , controland consistenta legumelor . Ciorba a fiert cand si morcovul este moale .In acest moment puneti otetul .

  5. Jumatate din cantitatea de usturoi tocat se pune in ciorba crud .

  6. Infierbantati intr-un vas mic uleiul si aruncati restul usturoiului in el . Amestecati si inchideti focul . Adaugati usturoiul calit la restul preparatului .

  7. Adaugati si ardeii iuti taiati rondele .Inchideti focul sub oala.

  8. Amestecati bine cu telul smantana , oul si mustarul, subtiati amestecul obtinut cu zeama calda , apoi turnati incet la restul ciorbei, amestecand cu o spatula .

 

TIPS-URI

1

Ciorba de burta este mai gustoasa dac este preparata si se serveste doar a doua zi , aromele au timp sa se intrepatrunda . Daca nu credeti , probati !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Sim0na 1

01.12.2012, 15:14

N-as refuza varianta ta!!!

MotanLaOale 1

01.12.2012, 17:11

deyutzky 1

01.12.2012, 19:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta