Ciorba de cartofi cu afumatura

de Constelatialeu in Supe/Ciorbe, 18 Feb 2019 | 3991 vizualizari

 

Am avut o pofta si nu mi-am pus-o-n cui, am pus-o-n oala......:D

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi albi
  • 2 cepe rosii
  • 2 linguri amestec de morcov,pastarnac si ardei
  • 150 g costita afumata
  • 30 ml ulei
  • 2 l si 1/2 l apa
  • 1 ou
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu afumatura:

Mai intai ne pregatim ingredientele, curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete, ceapa o curatam, o spalam si o taiem marunt. Intr-o oala punem uleiul la incins, adaugam amestecul de legume si ceapa taiata marunt si le calim cca 10 min, apoi adaugam costita taiata bucatele si mai calim cca 10 min, apoi adaugam cartofii taiati cubulete si apa, lasam sa fiarba pana ce cartofii sunt patrunsi, daca scade apa pe parcurs mai adaugam. Nu am adaugat sare deoarece amestecul de legume are suficienta sare si nu mai este nevoie sa adaugam. Cand sunt fierti cartofii, stingem focul. Intr-un castron batem oul bine, adaugam marar si cu polonicul turnam din zeama si batem bine, apoi tot amestecul il turnam in oala cu ciorba. Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi