Ciorba de cartofi cu afumatura dreasa cu ou si smantana

de rivka in Supe/Ciorbe, 16 Apr 2010 | 8114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 fir de praz
  • o bucata de telina rasa
  • 1 morcov mic
  • 1 patrunjel
  • 250 grame afumatura feliata
  • 1 kg cartofi
  • 150 grame smantana
  • patrunjel
  • tarhon
  • 2 oua

 

Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu afumatura dreasa cu ou si smantana:

Legumele si radacinoasele se toaca marunt si se pun in oala impreuna cu slanina afumata in 2 linguri ulei de masline la dustuit.


Cartofii se curata si se taie cubulete.


Cand legumele impreuna cu slaninuta incep sa-si lase bine miros se adauga cartofii, apa, 2 lingurite de tarhon, 1 lingurita de patrunjel uscat am pus eu si se lasa cateva minute la fiert.Cu un pahar se scoate supa cam jumatate de pahar si se lasa sa se raceasca.Supa de cartofi se fierbe in jur de 10 -15 minute pana sunt fierti cartofii si legumele.


Supa scoasa se amesteca (cand e racorita) cu 150 grame smantana. 2 oua si se aduga la sf cand sunt fierti cartofii in oala de supa , se amesteca bine , se mai da un clocot si gata se ia de pe foc.


Se serveste fierbinte cu smantana, iuteala sau ceapa.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura dreasa cu ou si smantana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Dana Cristea - pusikmea 1

16.04.2010, 23:06

mmm, ce bunatate

epurasha2bb 1

18.04.2010, 17:46

mama mea ce e aici!eu ador afumatura!

babi5 1

26.06.2013, 13:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu afumatura- luscos ardelenesc