Suntem mari amatori de ciuperci pregatite sub orice forma .
Curatati si spalati ciupercile champignon de pelite .
Curatati si spalati ceapa si morcovii si gogosarul. .
Caliti in ulei 1-2 min ,ceapa tocata , morcovii rondele , prosciuto si gogosarul cubulete .
Adaugati 3 l apa, sarati si fierbeti .
Cand morcovii sunt aproape fierti puneti ciupercile [ chamignonul intregi daca sunt mici , pleurotisul taiat fideluta ].
Dregeti ciorba cu smantana amestecata cu mustar , acriti cu zeama de lamaie si asezonati cu verdeturile taiate marunt .
Pofta buna sa aveti !!!
1
Puteti prepara si cu carne de pui .
2
Este foarte gustoasa si usoara chiar fara carne deloc.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro