Ciorba de ciuperci cu prosciutto

de mihaelar63 in Ciorbe, 30 Sep 2011 | 2079 vizualizari

 

Suntem mari amatori de ciuperci pregatite sub orice forma .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ciuperci champignon  
  • 250 gr ciuperci pleurotis
  • 250 gr prosciutto
  • 1 ceapa
  • 1gogosar
  • 2 morcovi
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri mustar  cu hrean
  • 250 ml smantana
  • sare
  • piper
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura ceapa verde tocata
  • 1 lingurita marar verde
  • zeama lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciuperci cu prosciutto:

Curatati si spalati ciupercile champignon de pelite .


Curatati si spalati ceapa si morcovii si gogosarul. .


Caliti in ulei 1-2 min ,ceapa tocata , morcovii rondele , prosciuto si gogosarul cubulete .


Adaugati 3 l apa, sarati si fierbeti .


Cand morcovii sunt aproape fierti puneti ciupercile [ chamignonul intregi daca sunt mici , pleurotisul taiat fideluta ].


Dregeti ciorba cu smantana amestecata cu mustar , acriti cu zeama de lamaie si asezonati cu verdeturile taiate marunt .


Pofta buna sa aveti !!!

 

TIPS-URI

1

Puteti prepara si cu carne de pui .

2

Este foarte gustoasa si usoara chiar fara carne deloc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci cu prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

kamy 1

03.10.2011, 20:59

ioi ce-mi place

Cris2711 1

03.10.2011, 21:00

si mie

MIUTA 1

04.10.2011, 14:08

Imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde