Ciorba de conopida cu hrisca si bors

de Valclaudia in Mancaruri de post, 18 Noi 2014 | 2136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida de 500 gr.
  • 2 ardei rosii
  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi potriviti
  • 5-6 boabe de piper negru
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cescuta hrisca
  • 100 ml bors (din comert am avut eu)
  • 2 linguri pasta de rosii
  • marar uscat
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida cu hrisca si bors:

Curatam si spalam legumele.


Ceapa o tocam si o punem la calit in ulei.


Adaugam ardeii taiati bucati si morcovii taiati rondele.


Sotam legumele cateva minute, adaugam apa, cca 3l.


Punem in oala buchetelele de conopida, sare si piper dupa gust, lasam sa fiarba ciorba la foc mic cca 30 minute.


Diluam pasta de tomate cu bors, adaugam amestecul in oala peste ciorba.


Presaram boabele de hrisca, lasam sa fiarba cca 15 minute.


Adaugam marar uscat si patrunjel proaspat tocat, lasam ciorba acoperita cateva minute sa se intrepatrunda aromele apoi servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida cu hrisca si bors" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Alexandra Burz 1

18.11.2014, 17:57

reisnaor_2006 1

18.11.2014, 21:10

anca_rm 1

19.11.2014, 13:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Supa de conopida cu rosii