Ciorba de conopida si brocolli

de Valclaudia in Ciorbe, 7 Iul 2013 | 3051 vizualizari

 

ca tot e ora pranzului, poate doreste cineva o ciorba usoara.....

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 ardei (diferit colorati)
  • 4 linguri de ulei
  • 3 l apa
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 500 gr.legume congelate (morcov, conopida, brocolli)
  • verdeata tocata marunt (marar si patrunjel)
  • 1 cutiuta mica pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida si brocolli:

Curatam ceapa si ardeiul,le spalam si le tocam marunt.

Le calim in ulei, adaugam legumele congelate, pasta de tomate, boabele de mustar, sarea, piperul si foaia de dafin.

Le lasam sa se caleasca cca 5 minute apoi completam cu apa.

Lasam sa fiarba cca 30 min, adaugam verdeata tocata marunt si servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida si brocolli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui reteta traditionala