Ciorba de fasole

de roxanabucataras in Ciorbe, 10 Iul 2012 | 3944 vizualizari

 

imi era pofta...

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe - o farfurie
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina mica
  • 1 ardei gras
  • 3 rosii
  • 1 lingura pasta tomate
  • leustean, marar, patrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Am ales si spalat bine fasolea si am pus-o la fiert in apa rece pana a clocotit dupa care i-am schimbat apa.

Am lasat sa fiarba 20 min. Am taiat legumele. Le-am adaugat peste fasole, am lasat sa fiarba si cand au fost aproape gata am adaugat rosiile taiate cuburi mici si pasta de tomate.

Am pus sare dupa gust, iar la final verdeata.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

roxanabucataras 1

24.10.2012, 13:04

gurita_ta2005: multumesc

Lau 1

31.10.2012, 08:54

la multi ani

roxanabucataras 1

07.11.2012, 14:32

multumesc din suflet!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de naut (ρεβιθια)