Ciorba de fasole cu ciolan afumat

de Bya Ralu in Ciorbe, 30 Ian 2012 | 2211 vizualizari

 

una din ciorbele mele preferate,sper sa va placa si voua bucatarasi

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat
  • 1/2 kg fasole
  • 1 tava de legume
  • gogosar rosu
  • 2 llinguri bors magic cu legume
  • 3 linguri bulion
  • 2 linguri faina
  • tarhon,leustean
  • vegeta,piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu ciolan afumat:

Ciolanul afumat se spala putin cu apa rece si se pune la fiert pana cand se indeparteaza carnea de pe os.


Fasolea se lasa in apa rece peste noapte. O dam in clocot in 3 ape. Ceapa se da pe razatoarea mica, morcovul se taie rondele, iar gogosarul cubulete si se calesc putin, dupa care se adauga in oala de ciorba. Adaugam si fasolea si vegeta. Ciolanul se scoate si se taie carnea bucatele, dupa care o adaugam din nou in oala de ciorba. Bulionul il punem intr-un castron cu putina apa sa se subtieze si se adauga in oala, tarhonul in otet se taie marunt, se pune si leustean si 2 linguri de bors magic.


Intr-un bol punem 2 linguri de faina cu apa si zeama din oala si se mai lasa la fiert.Se serveste cu salata de ceapa rosie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Bya Ralu 1

03.02.2012, 21:52

mihaelar63 1

05.02.2012, 23:43

Cu o ciorbita de fasole cu ciolan ajungi la inima sotului . Dragostea trece prin stomac

Bya Ralu 1

06.02.2012, 12:41

asa e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe, de post