Ciorba de fasole cu costita

de Ubulika in Ciorbe, 2 Dec 2011 | 3061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • costita afumata,1 bucata mare
  • 0,5 kg fasole boabe
  • 3,4 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • jumate de telina
  • 1 ceapa
  • tarhon in otet
  • 100 ml bulion
  • 2 linguri faina
  • 2 ling ulei
  • sare
  • 1 lg mica bors pt un plus de gust
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu costita:

Se pune fasolea cu o seara inainte la inmuiat. Se pune la fiert schimbandu-i apa de 3 ori. Punem apa in cucta, apoi fasolea, morcovii rondele, patrunjelul, telina si jumatate din costita. Umplem cu apa sa nu depaseasca f mult peste jumatate. Punem capacul si lasam sa fiarba 1h.


Intre timp cealalta jumatate de costita o punem la fiert intr-o craticioara cu un varf de vegeta. Cand fasolea este gata, punem peste ea si cealalta bucata de costita. Intr-o cratita facem un rantas din ulei+ceapa+boia, apoi faina si bulionul. Stingem cu apa din cucta si lasam sa dea cateva clocote. Punem peste ciorba,adaugam si lingurita de bors magic,putin otet din borcanul cu tarhon.Lasam 10 minute si punem tarhon tocat.


Se serveste cu mulllllllllllta ceapa rosie:D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu costita" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

03.12.2011, 17:16

place

muffin 1

03.01.2012, 19:50

yummy!

Ubulika 1

04.01.2012, 09:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de fasole uscată cu ciolan afumat