Ciorba de fasole cu naut si tarhon

de nadina73 in Mancaruri de post, 7 Aug 2010 | 4857 vizualizari

 

este o ciorba de post foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 cani fasole colorata(tarcata cum se mai zice in ardeal)
  • 1 cana de naut
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1-2 ardei rosu
  • 1 bucata telina
  • tarhon in otet
  •  3 rosii
  • sare
  • 3-4 linguri ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu naut si tarhon:

Se pune fasolea si nautul de seara la inmuiat in apa pana dimineata.


Se toaca morcovi,telina,ardeiul si se calesc in ulei 2-3 minute apoi se pun 4 litri de apa,sare,ceapa curatata ,fasolea si nautul inmuiate,


se lasa sa fiarba bine ,


cand fasolea e fiarta se pune tarhonul si otet de la tarhon(eu am in borcan frunze de tarhon cu otet)si rosiile triturate bine sau taiata cubulete mici


Se mai dau 2-3 clocote iar apoi se stinge focul.


O ciorbica de post foarte buna si merge grozav cu ceapa verde sau ardei piscos si cu o mamaliguta...................

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu naut si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

nadina73 1

09.08.2010, 01:01

manca incet si mesteca bine mancarea de 33 de ori in gura fiecare bucatura ,cica asa e sanatos nu ca hapleaeu am incercat da nu tine fugura

ela 1

09.08.2010, 01:04

nadina73 1

10.08.2010, 14:27

ela ai incercat cu 33?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta