Ciorba de fasole cu naut si tarhon

de nadina73 in Mancaruri de post, 7 Aug 2010 | 9505 vizualizari

 

este o ciorba de post foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 cani fasole colorata(tarcata cum se mai zice in ardeal)
  • 1 cana de naut
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1-2 ardei rosu
  • 1 bucata telina
  • tarhon in otet
  •  3 rosii
  • sare
  • 3-4 linguri ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu naut si tarhon:

Se pune fasolea si nautul de seara la inmuiat in apa pana dimineata.

Se toaca morcovi,telina,ardeiul  si se calesc in ulei 2-3 minute apoi se pun 4 litri de apa,sare,ceapa curatata  ,fasolea si nautul inmuiate,

se lasa sa fiarba bine ,

cand fasolea e fiarta se pune tarhonul si otet de la tarhon(eu am in borcan frunze de tarhon cu otet)si rosiile triturate bine sau taiata cubulete mici

Se mai dau 2-3 clocote iar apoi se stinge focul.

O ciorbica de post foarte buna si merge grozav cu ceapa verde sau ardei piscos si cu o mamaliguta...................

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu naut si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

nadina73 1

09.08.2010, 01:01

manca incet si mesteca bine mancarea de 33 de ori in gura fiecare bucatura ,cica asa e sanatos nu ca hapleaeu am incercat da nu tine fugura

ela 1

09.08.2010, 01:04

nadina73 1

10.08.2010, 14:27

ela ai incercat cu 33?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de telina cu rosii si tapioca