Ciorba de fasole pastai

de _Alina_ in Mancaruri de post, 2 Dec 2014 | 4303 vizualizari

 

Stiu ca nu pun prea des retete de ciorba, asta nu inseamna ca nu prepar. Prepar saptamanal ciorba fiindca am doi borsari in casa. :))

 

INGREDIENTE

  • 700-800 g fasole pastai congelate
  • 2 morcovi potriviti
  • 3 cepe potrivite (250 g)
  • 1 ardei rosu (100 g curatat)
  • 1/2 radacina de telina
  • 5 l apa
  • 1 ramura de cimbru
  • 2 lg leustean uscat
  • fulgi de chili (ardei iute)
  • 800 ml bors proaspat
  • 50 ml ulei de floarea soarelui presat la rece
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai:

1. Pune fasolea in apa cu putina sare si lasa sa dea un clocot.

2. Spala si curata ceapa, morcovii si telina si taie-le in cuburi impreuna cu ardeiul, apoi le pui in ciorba. Pune si ramura de cimbru si lasa sa fiarba 15-20 minute apoi adauga borsul si mai lasa 5-10 minute la foc potrivit.


3. Opreste focul, adauga uleiul, leusteanul si fulgii de chili. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.



Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi verdeturi proaspete daca aveti.

2

Puteti folosi pastai proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Corinuta 1

02.12.2014, 14:21

tare buna!

Bunica 1

02.12.2014, 16:43

O ciorbită delicioasă!

Ksenya 1

02.12.2014, 19:21

pe gustul meu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole (de post)