Ciorba de legume cruda ( Raw)

de RuxyRux in Vegan / Raw vegan, 1 Apr 2013 | 6223 vizualizari

 

O minunatie plina de vitamine de care ma bucur mereu din plin...chiar daca poate sunteti mai reticenti in privinta mancarurilor crude, eu va sun ca merita sa probati macar o singura data...mai aveti si varianta combinarii cu ciorba cu care v-ati obisnuit...nu se musca ...ba din contra :D :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucatica de telina
  • 1 morcov
  • un sfert de dovlecel
  • un ardei gras( mic)
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 bucatica de radacina de patrunjel
  • o legatura de patrunjel verde
  • 1 legatura de leustean( mica)
  • cateva frunze de stevie
  • o legatura mica de loboda
  • o rosie
  • o bucatica de gulie( mica)
  • o mana de spanac
  • cateva frunze de salata
  • daca va place puteti pune si sfecla
  • sare dupa gust
  • o cana de bors proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cruda ( Raw):

Spalati si curatati legumele si verdeturile. Tocati marunt zarzavatul.


Totul se pune la blender, se adauga borsul, sarea si se mixeaza.


Se serveste imediat...nu este bine sa pastrati pentru a doua zi caci se oxideaza destul de repede.


Se poate pune in farfurie sau se poate bea cu cana :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cruda ( Raw)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

02.04.2013, 18:51

Multumesc Lau!

Rocsi 1

02.04.2013, 21:13

RuxyRux 1

02.04.2013, 22:21

Pup Rocs se pare ca nu te-am convins

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de linte si naut cu afumatura