Ciorbă de legume cu carne de vită

de diaconta in Ciorbe, 10 Noi 2013 | 10625 vizualizari

 

Mie îmi plac foarte mult ciorbele de legume,îmi place şi carnea de vita şi am avut noroc să găsesc carne care să se fiarbă foarte repede.Chiar dacă îmi plac ciorbele drese cu smântână,de data aceasta am servit smântâna separat.

 

INGREDIENTE

  • Carne de vita cu os cam 300 g
  • Morcovi
  • Patrunjel radacina
  • Pastârnac
  • Telina radacina
  • Ceapa
  • Mazare verde
  • Ardei rosu
  • Fasole verde
  • Gulie
  • cartof
  • 100 ml suc de rosii
  • Un cub Bors Magic
  • Frunze telina,patrunjel verde
  • Ulei Sare,piper
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de legume cu carne de vită:

Carnea de vita am taiat-o bucati mici si am pus-o sa fiarba în apa cu sare si putin ulei.


Uleiul va împiedica sa se formeze prea multa spuma în timpul fierberii.


Totusi am curatat apa de spuma formata.


Legumele le-am taiat cubulete si le-am prajit cu putin ulei.


Când carnea a fost fiarta de jumatate,am transferat-o în vasul cu legume si am strecurat supa peste ele.


Am mai pus putina sare dar e bine sa gustati.


Spre final am adaugat sucul de rosii si cubul de bors si putin piper.


Am oprit focul si am pus patrunjel verde taiat deasupra.


Am servit cu smântâna si ardei iute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de legume cu carne de vită" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

diaconta 1

06.06.2014, 09:38

Asa este Cris,mai ales ca mereu gasim carne de vita buna

Aletta 1

25.04.2015, 20:19

ce ciorba buna

diaconta 1

25.04.2015, 21:33

Aletta,multumesc
Chiar e o ciorba foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta