Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Vara imi place sa fac ciorbe din legume. In functie de ce gasesc prin gradina (daca sunt la tara) sau prin frigider, ciorbele mele contin o mare varietate de legume. Exista, insa, ceva ce au in comun: leusteanul. Asta pentru ca mi se pare cea mai potrivita aroma pentru o ciorba acra.
Incalzeste uleiul in oala si caleste putin ceapa.
Adauga celelalte legume (fara dovlecel) si caleste-le putin.
Pune apa (sau apa + supa) si fierbe la foc mic pana ce legumele sunt putin moi.
Adauga dovlecelul si rosiile si lasa pana ce legumele sunt fierte
Pune borsul fierbinte si fierbe 3 minute.
Potriveste de sare.
Serveste cald cu smantana sau rece.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult