Ciorba de legume dreasa cu ou

de Bunica in Ciorbe, 9 Ian 2015 | 1918 vizualizari

 

Ciorba de legume dreasa cu ou ce buna a fost dupa atatea porcarii!:))

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • o radacina pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 200 ml. suc de rosii
  • 1ou
  • 2 linguri fidea maruntita.
  • sare
  • leustean din congelator
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume dreasa cu ou:

Ceapa impreuna cu toate radacinoasele se curata,spala si toaca marunt.


Punem la fiert 2 l. apa intr-o coala de 3 l. Cand da apa in clocot adaugam legumele.


Dupa 10 minute de fiert adaugam cartofii curatati,spalati si tocati in cuburi mici.


Cand furculita patrunde usor in morcov adaugam sucul de rosii.


Fierbem 10 minute,apoi stingem focul


Adaugam fideaua


Luam un polonic de zeama si o punem la racit.


Intr-un castron batem oul si turnam peste el zeama din ciorba racita.Compozitia o punem in oala cu ciorba si amestecam repede.


Cand ciorba s-a racit adaugam si leusteanul tocat.


Se serveste calda cat si rece.

 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui leusteanul cu verdeata care va place.

2

Pe timpul fierberii se mai adauga apa calda pana se umple oala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume dreasa cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

09.01.2015, 21:39

dantes 1

10.01.2015, 11:00

Buna!

roxana_simona 1

10.01.2015, 16:48

tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra de vara