Ciorba de loboda

de Sim0na in Ciorbe, 1 Mai 2012 | 2250 vizualizari

 

UPDATE: Cu scuzele de rigoare am modificat in text, acolo unde in loc de loboda am scris spanac.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg loboda
  • 10 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • ½ ardei gras rosu
  • 2 oua
  • 2 linguri orez
  • sare
  • 3 linguri bors
  • leustean
  • patrunjel
  • marar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Loboda am curatat-o si spalat-o bine, in mai multe ape.


Ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul gras le-am tocat marunt si le-am calit in putin ulei. Apoi am adaugat apa calda (cca 6 litri) si sare, si am lasat sa fiarba legumele. Am pus orezul si am mai lasat cateva minute, apoi am pus loboda am taiat-o in fasii de cca 1-2 cm. Am lasat-o sa fiarba cca 5 min, apoi am adaugat si zarzavarul tocat marunt. Dupa cateva clocote, am adaugat borsul, am portivit de sare, iar dupa cateva minute am oprit focul.


Eu am impartit ciorbita in 2: una am lasat-o asa, iar in cealalta am mai lasat-o pe foc, am batut cele 2 oua, apoi am stins focul.


Pofta buna va doresc!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Sim0na 1

03.05.2012, 18:39

gurita_ta2005

laura_n 1

31.05.2012, 22:23

Preferata mea

Krystyan Trendy 1

19.05.2014, 10:45

buna ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu zeama de varza, leustean, iaurt si smantana